EGYEDI TECHNOLÓGIA KIFEJLESZTÉSE, MELY SORÁN A KAKAÓT NEM TESZIK KI MAGAS HŐHATÁSNAK A FELTÁRÁS SORÁN, ÉS A CSOKOLÁDÉ IS EGY SZABADALMAZOTT ELJÁRÁSSAL: HIDEGSAJTOLÁSSAL KÉSZÜL, ÍGY A KAKAÓBAN ÉS AZ AÇAÍ BOGYÓBAN TALÁLHATÓ TELJES ANTIOXIDÁNS-TARTALOM A TERMÉKBEN MARAD. TOVÁBBÁ MAGAS ROSTTARTALMA MIATT EGY NAGYOBB MENNYISÉG ELFOGYASZTÁSÁT SEM KÖVETI AZ ÉTCSOKOLÁDÉKRA JELLEMZŐ KELLEMETLEN MELLÉKHATÁS, SŐT AZ EMÉSZTÉST IS SOKAKNÁL SEGÍTI.
A GYÁRTÓ ÉS FEJLESZTŐ CÉG ELŐDJÉT 2000. ÁPRILISÁBAN ALAPÍTOTTÁK PURE DE-LITE COMPANY NÉVEN
HAGYOMÁNYOS DIABETIKUS CSOKOLÁDDÉKKAL ÉRTEK EL NAGY SIKERT A PIACON.
2005-TŐL JOGUTÓD AZ MXI CORPORATION
A XOÇAI CSOKOLÁDÉK PIACRADOBÁSA
EGYEDI GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIA, KIEMELKEDŐEN JÓ ÖSSZETEVŐK ÉS ÉLETTANI HATÁSOK
AZ ELSŐ 3 ÉV ALATT KÖZEL 100 MILLIÓ DOLLÁR FORGALOM, ÉS TÖBB MINT 100 000 FOGYASZTÓ
A CÉG EGYIK ALAPÍTÓJA ÉS TULAJDONOSA: JANETTE BROOKS
A CSOKOLÁDÉK BEVEZETÉSE ELŐTT, MAJD AZUTÁN KÉT ÉS FÉL ÉVVEL